Tietoja minusta

Olen väitöskirjatutkija, joka innostuu menneestä ja nykyisyydestä, politiikasta ja kulttuurista. Tohtoroidun historiasta Helsingin yliopistolta ehkä noin 2024, opiskelen myös valtiotieteitä ja täällä kirjoitan ajatuksiani työelämästä, urapoluista ja oman suunnan etsimisestä. Lukuvuoden 2021-2022 vietän Yhdysvalloissa Harvardin yliopistossa tutkijavaihdossa.

Olen tätä ennen työskennellyt lastenhoitajana, keittiöapulaisena, hautausmaatyöntekijänä, 1700-luvun tuomiokirjojen parissa, museo-oppaana, museoamanuenssiharjoittelijana, Hullujen päivien myyjänä, narikkatyöntekijänä, korkeakouluharjoittelijana eduskunnassa, tuottajana, projektikoordinaattorina ja nyt väitöskirjatutkijana. Lisäksi olen pohtinut järjestömaailmassa nuorten työllistymistä ja tulevaisuuden unelmia pohjoismaisella tasolla. Työyhteisöissä olen ollut pienissä ja suurissa, usein nuorimpana ja kokemattomimpana.

Siispä pohdin vapaa-ajallani itsekseni ja ystävieni kanssa paljon sitä, millaisena työelämä, oman uran alkuvaiheen hapuilu ja tulevaisuuden suunnittelu näyttäytyvät meille parikymppisille vastavalmistuneille.

Halusin kirjoituksilleni jonkun kanavan, mitä kautta sain ajatuksen omista verkkosivuista.

Tervetuloa siis lukemaan pohdintojani, jotka tulevana vuonna tulevat pyörimään myös Yhdysvalloissa asumisen ympärillä!